lørdag, juli 08, 2006

6. juli

I dag var det den første dagen, hvor det så ut som om det kom til å begynne og regne, det kom bare noen dråper og det var det. En buksedag, har alltid startet dagen med shorts så langt. Har klatret med Chad i dag, vi har vært på Pixie' Corner og Neat and Cool. Det er fint klatrevær når det ikke er altfor varmt.
Nå litt om biler. Annenhver bil er en firehjuldreven pick-up med stor motor. De fleste av disse er amerikanske, men det er også mange Toyotaer eller andre japanske merker. Den minste bilen jeg hadde sett inntil i dag var en Toyota Yaris. Jeg har sett to Yariser en utleiebil på vei inn til sentrum og en på Highway 99, men i sentrum i dag så jeg faktisk en Smart. Kanskje alle har stor bil for om de hadde en liten èn, ville de bli most om de ble påkjørt av en stor èn. Jeg har sett flere Volvoer, men bare en Saab, det var en 900 SE.
I dag skjedde det noe trivelig, vi var i klatresjappa til tsjekkeren George, Climb On.Der har Jan Andre kjopt ordentlige joglersko, de er blaa og ser ut som om de er hentet fra klovnegarderoben hos Sirkus Arnardo.Vi har vært hos George ganske ofte og kjøpt en del utstyr og prata skit. George ba oss på middag! Han sa ikke når, men en gang i løpet av de neste to ukene. Nice 8). We are going to eat moose.

Ingen kommentarer: