tirsdag, juli 04, 2006

3. juli

Tilbake i veggen i dag. Jonny og jeg har vaert paa the Squaw i dag. Der var det fullt, det hadde nettopp startet to taulag paa den ruta vi skulle gaa. Saa vi gikk de to forste taulengdene paa ei anna rute, Birds of pray. Det var en bratt anmarsj. Vi startet i skyggen, men ut paa dagen kom sola og da ble det varmt. Kjempefin taulengde, et over 40 meter langt riss med jevn 5.8 klatring. Paa kvelden dro vi bort paa det lokale cragget og Jonny gikk the Zip. Vi har kommet i kontatkt med en laerer, Jeff, fra Vancouver, som bor paa kampingplassen. Jeff og Jonny skal klatre paa the Chief i morra.
Det er forsatt varmt her, folk er forsatt vennlige, men myggen biter ikke like mye etter at vi har skaffet oss, Off! Det er et myggmiddel med 25% DET, det er ikke saa mye, men det hjelper. Tror Mygga i Norge har 19%. Jonny og jeg tenkte vi kunne bruke Off! paa de to taulagene paa Jungle Warfare i dag, men vi gjorde det ikke.
Jeg har det fortsatt veldig bra, det virker som om Squamish er en stor lekeplass for meg, som er interessert i klatring og sykkel. Paa denne lekeplassen finnes de kuleste lekene. Skulle bare hatt noen flere sykkelkompiser. Chris sa at han kom tilbake, han sa til og med at han ville vise oss rundt i Vancouver. Grei fyr.

Ingen kommentarer: