fredag, juni 30, 2006

Onsdag 28.juni

Vi sov godt denne natta, det virker som vi har kommet inn i en normal døgnrytme. Det som er litt plagsomt er Higway 99, som går rett forbi her. I dag dro vi til Octopusses`Garden, et annet felt på Smoke Bluffs, veldig fin klatring her også. Særlig femstjernersruta med samme navnet som feltet. Nesten all klatringen skjer inni rissene, det er ikke mye å stå på ute på fjellet.
Jeg bygde opp sykkelen min forrige dag, den hadde klart seg veldig bra inni kofferten, da var det litt verre med kofferten, den hadde fått litt juling. På veien fra busstoppet til hostellet røk det ene hjulet, så det må jeg få fikset. Oslo Sportslager får smake litt kake.
Jeg har hatt noe slark på bakdemperen på sykkelen en stund, dette fikset de på den lokale sykkelsjappa, det var ei pakning som måtte byttes. Dette var en slitedel som bør byttes en eller flere ganger i året, etter hvor mye du sykler. De gikk samtidig over sykkelen, det kostet bare 10 cad, ca 60 kroner, kjempegod service! I dag har det ikke vært så varmt, bare behagelig egentlig, i går var det veldig varmt.

Ingen kommentarer: